Door als partner te sponsoren, uw expertise en/of netwerk met ons te delen, een activiteit te ondersteunen,…  draagt u in de eerste plaats bij tot de verankering en uitbouw van onze sociale organisatie die op meerdere vlakken impact genereert.

In onze dagelijkse werking bieden we een aantal activiteiten/vormingen aan die het contact tussen valide mensen en mensen met een beperking bevorderen en het wederzijds begrip verhogen. Voorbeelden hiervan zijn: nationale en internationale inclusieve zwemstages, inclusieve recreatieve jeugdwedstrijden, media-aandacht voor onze jaarlijkse zwemwedstrijd, deelname aan tv-programma’s, seminaries en opleidingen aan studenten, organisaties en andere clubs, etc.

Als organisatie werken we ook graag een project samen uit om op verschillende vlakken een Win-Win situatie te creëren. Dit kan zowel een sponsoring zijn, uitwisselen van kennis en ervaring, samenwerking bij activiteiten, ...  We zitten graag met jouw organisatie rond de tafel.

Een partnership met BOAS biedt jouw bedrijf of organisatie de opportuniteit om in te zetten op en bij te dragen aan verschillende duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s).

 

 

 

Zwemmen bij BOAS heeft mij uit een heel donker gat teruggehaald. Ik kreeg een nieuwe start, een nieuwe kans. Wist je dat ik na mijn classificatie zwemmen mijn vrouw ten huwelijk heb gevraagd op de parking van het zwembad van Kortrijk?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Als hogeschool en onderwijsinstelling vinden we het belangrijk om te werken aan de bewustwording van hoe onze maatschappij in elkaar zit, naast het ‘onderwijzen’.   Door de samenwerking met BO£S laten we studenten de ‘deur’ openen naar een andere wereld die ze ontdekken waar mensen ondanks hun beperking positief in het leven staan. Dit is voor hen een levenservaring.”

 

 

 

 

 

 

 

Door bij BO£S te zwemmen en aan competitie te doen kwam heb ik een deel van de wereld gezien. Na mijn studies agro-industrie ben ik nu aan de slag als preventie-adviseur, mede dankzij de referenties en het netwerk van mijn coach bij BO£S.  

 

 

 

 

Opgewarmd, maar nog niet klaar voor de finish?  Wat is voor jouw organisatie haalbaar?  Waar zijn jullie naar op zoek?  BO£S gaat graag verder in gesprek om te kijken wat de win-win kan zijn.   Stuur ons gerust een mail om een afspraak te maken.

Je kan alles hier nog eens nalezen.